Köpvillkor E-handel

Välkommen till våra köpvillkor för e-handel på Mälarstadens Trafikskola AB, nedan kallad Mälarstadens Trafikskola AB. Dessa villkor gäller för all försäljning till konsumenter i Sverige via vår webbplats. Genom att genomföra en beställning hos oss accepterar du villkoren nedan och samtycker till att vara bunden av dem. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom villkoren innan du genomför din beställning.

§1 Priser

De priser som gäller för inköp från Mälarstadens Trafikskola AB anges på vår webbplats vid inköpstillfället. Alla priser anges i svenska kronor och är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella uppenbara felaktigheter i prisangivelserna. Fraktkostnad kan tillkomma, se §3 – Leverans och frakt.

§2 Betalning

Följande betalningsmedel är tillgängliga vid e-handel från Mälarstadens Trafikskola AB: Swish, Visa, MasterCard och Faktura. Betalningen debiteras direkt vid köptillfället. Vi samarbetar med Bambora för betalningshantering.

§3 Leverans och frakt

Varor som beställs från Mälarstadens Trafikskola AB skickas normalt med post inom 2-4 arbetsdagar efter beställningstillfället. En enhetsfrakt på 49 kr per order tillkommer för varor som inte levereras digitalt. För varor som hämtas ut på plats utgår ingen fraktkostnad.

§4 Ej uthämtade varor

Om du beställer en vara och sedan väljer att inte hämta ut den debiteras du 150 kr i administrationskostnader. Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

§5 Ångerrätt, reklamationsrätt och retur

Retur inom 14 dagar

Kunder har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från den dag då kunden mottar varan. Kunden ska meddela Mälarstadens Trafikskola AB om detta inom fjorton (14) dagar från den dag varan togs emot eller tjänsten betalades. Meddelandet ska ske per e-post eller brev.

Returadress

Retur av vara ska ske till Mälarstadens Trafikskola AB, Mäster Ahls gata 2, 722 12 Västerås.

Ångerrätt

För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i Teoricentralens profil.

Varans skick vid retur

Returnerad vara ska vara i oanvänt och oskadat skick för att kunna returneras, såvida inte varan har förstörts eller förändrats på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till kunden.

Kostnad vid retur

Kostnaden för retur av vara bekostas av kunden.

Kunder har reklamationsrätt på varor i 3 år i, vilket inte gäller för alkohol, mat, hyror och tjänster.

Observera att återbetalning inte kan göras förrän Mälarstadens Trafikskola AB har mottagit varan eller bevis på att varan har skickats tillbaka.

Återbetalningen ska göras inom 14 dagar från det att Mälarstadens Trafikskola AB mottagit varan eller bevis på att varan har skickats tillbaka.

14 dagars returpolicy gäller inte för hyror och tjänster.

§6 Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas vid beställning av vara eller tjänst kommer att registreras och lagras elektroniskt. Informationen används enbart för att administrera beställningen och för att tillhandahålla den service som efterfrågas av kunden. Mer information om hur personuppgifter behandlas finns på Mälarstadens Trafikskola ABs webbplats i dess integritetspolicy som du kan läsa här: [Länk till integritetspolicyn].

§7 Reklamation

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du kontakta oss så snart som möjligt. Vid övriga reklamationer tillämpar vi svensk lag och konsumentköplagen. Vi följer även Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

§8 Tvist

Eventuella tvister mellan parterna som inte kan lösas på plats, ska lösas genom svensk lag och domstol enligt svensk lag och konsumentköplagen. Kunden har också möjlighet att vända sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

§9 Kontaktuppgifter

Mälarstadens Trafikskola AB

Mäster Ahls gata 2, 722 12 Västerås

073-142 33 64

info@malarstadenstrafikskola.se

malarstadenstrafikskola.se